Print

Belastingzaken

Belastingzaken

Leuker kunnen ook wij het absoluut niet voor u maken, maar wel nog wat gemakkelijker.

Particulieren
Weet u niet waar te beginnen en blijft u het maar uitstellen? Dan bieden wij u de oplossing. U verstrekt ons alle gegevens en wij verzorgen voor u uw aangifte Inkomstenbelasting. Zonder al te veel rompslomp ben u overal vanaf. Na afloop sturen wij u een mooi rapport en de Belastingdienst krijgt rechstreeks vanuit de computer aangeleverd. U heeft er verder geen omkijken meer naar.

Ook voor uw Voorlopige Teruggaaf kunt u bij ons terecht. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan schrijven wij ook uw bezwaarschrift voor u.

Ondernemers
Voor ondernemers verzorgen wij onder andere de Omzetbelasting, Loonbelasting en Vennootschapsbelasting. Voor de directeur en zijn partner nemen wij ook de aangifte Inkomstenbelasting direct mee tijdens onze werkzaamheden. Zo heeft u ook nergens meer omkijken naar.

Directe informatie
Doordat wij van de Belastingdienst regelmatig informatie krijgen over uw aangifte, aanslagen e.d. blijven wij goed op de hoogte van uw fiscale positie. Zonder dat u erop hoeft te letten zorgen wij ervoor dat uw aangiftes op tijd bij de Belastingdienst zijn, u hoeft alleen uw spullen maar bij ons in te leveren. Wanneer er onverhoopt een bezwaar geschreven moet worden doen wij dit, en mocht de fiscus uw boekhouding of aangifte willen controleren kan dit bij ons op het kantoor gebeuren. Wij begeleiden deze controle dan helemaal.

Contactgegevens

Administratiekantoor Van der Hoek
Gooierserf 380
1276 KS Huizen

Tel: 035-5241276
Fax: 035-5263733

Email: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

Routebeschrijving

routebeschrijving

© 2011 Administratiekantoor van der Hoek - Kvk nr: 32144486 - BTW nr: NL0842.72.442.B.01