Print

Full Service

Full Service

Omdat de cijfers altijd moeten kloppen.

Wij verzorgen de administratie, de jaarrekeningen en fiscale aangiftes voor bedrijven van het midden- en kleinbedrijf. Bovenal zijn we graag een sparringpartner. Wij denken met u mee over ondernemingsplannen en administratieve oplossingen. Op deze wijze kunt u zich concentreren op de zaken waarvoor u uw onderneming of organisatie gestart bent.

De aanpak:

Wij bieden u een oplossing volledig op uw bedrijf toegesneden. Deze aanpak kenmerkt zich door een uitstekende service, flexibiliteit, tijdige en juiste rapportage en een goede advisering. Wij denken met u mee en voor u vooruit.

De kosten:

- Wij kunnen u administratieve diensten tegen een vaste prijs per jaar aanbieden. Dit voorkomt dat u achteraf letterlijk en figuurlijk voor (financiele) verassingen komt te staan. Aan het eind van ieder boekjaar is er een adviesgesprek. Hierbij gaan we onder andere in op de voor u relevante wijzigingen in het belastingstelsel, bekijken u persoonlijke situatie, evalueren we het afgelopen belastingjaar en kijken samen met u vooruit naar het komende jaar.

- Wij bieden u administratieve diensten tegen een variabele prijs, afhankelijk van de hoeveelheid werk die het doen van uw administratie met zich meebrengt wordt de prijs bepaald.

Contactgegevens

Administratiekantoor Van der Hoek
Gooierserf 380
1276 KS Huizen

Tel: 035-5241276
Fax: 035-5263733

Email: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

Routebeschrijving

routebeschrijving

© 2011 Administratiekantoor van der Hoek - Kvk nr: 32144486 - BTW nr: NL0842.72.442.B.01